[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Indgreb er et produktionskollektiv bestående af kapaciteter fra den danske kulturbranche. Kollektivet har ved siden af projekterne med Indgreb en række tillidsposter og erhverv inden for kunst, kultur, formidling og undervisning.

Rikke Frisk er sekretariats- og udviklingschef for Copenhagen Opera Festival og forperson for bestyrelsen for spillestedet Alice (tidligere Copenhagen Jazzhouse og Global). Hun har siddet i Dansk Komponistforenings fordelingsråd, Københavns Kommunes Musikudvalg og var udpeget jurymedlem for Prix Ars Electronica, Linz, Østrig i 2014, 2015, 2017 og 2019 samt for Den Europæiske Kommisions STARTS Prize i 2017 og 2019. Rikke var også medlem af optagelsesudvalget til Den Danske Filmskoles producerlinje 2019.

Jan Samuelsen er daglig leder af spillestedet Cap30 og underviser i entreprenørskab og iværksætteri på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Tidligere har han også undervist på blandt andet Vallekilde Højskole, Rytmisk Musikkonservatorium og Roskilde Festival Højskole, og han holder jævnligt foredrag og workshops om iværksætteri i kulturbranchen. Jan er desuden medlem af bestyrelsen for Foreningen af forretningsdrivende i Kødbyen.

Tore Holst er forsker og underviser på Roskilde Universitet og Københavns Universitet, hvor han har fokus på kultur- og sprogmøder, køn og identitet.

Johan Seidenfaden er journalist og digital storyteller. Han arbejder som selvstændig journalist og webudvikler med fast tilknytning til det undersøgende medie Danwatch.

Mai Staunsager er selvstændig grafiker, webdesigner, fotograf og illustrator. Hun har løst grafiske opgaver for en lang række performere og kulturinstitutioner i ind- og udland – blandt andet Roskilde Festival. Hun arbejder også som visuel kunstner under kunstnernavnet AWAY.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]